Parhaat treffit ikinä

Elämän Flow - Parhaat treffit ikinäPuolisen vuotta sitten ystäväni järjestämässä aarrekarttaillassa päädyin ensimmäisen kerran mielikuvatreffeille todellisen minäni kanssa. Koulutukseni ja työni puolesta olen tottunut tekemään ja teettämään monenlaisia visualisointitehtäviä, mutta todellisen minäni kanssa keskusteleminen oli minulle uutta.

Kohtaaminen oli liikuttava. Sain tavata uskomattoman kauniin naisen. Kauneudella ei oikeastaan ollut mitään tekemistä sen kanssa, miltä hän ulkomuodoltaan näytti, vaan pikemminkin kauneus syntyi henkisestä tilasta: hän oli onnellinen, tasapainoinen, iloinen ja rento, täynnä valoa.

Kiitos viime vuosien työkuorman, kiireen ja elämänmuutosten, nuo tunnetilat olivat jotain, mitä en ollut hetkeen tottunut itsessäni tuntemaan tai näkemään. Vaikka suhtaudunkin elämään valoisasti, ajattelen asioita yleensä positiivisesta näkökulmasta ja pyrin hymyilemään mieluummin kuin mököttämään, tunnemylläkkä on viime aikoina ollut melkoinen.

Onneksi sain tietää, miltä voin näyttää silloin, kun kaikki on hyvin 🙂

Sittemmin olen alkanut harrastaa tapaamisia todellisen minäni kanssa säännöllisesti. Irtiottomatkallani vietimme paljon yhteistä laatuaikaa. Näitä treffejä ei tarvitse buukata kalenterista etukäteen. Ensitapaamisen hieman pidempien rituaalien jälkeen nykyään riittää, että minulla on hetki aikaa sulkea silmäni, annan hengityksen syventyä ja rauhoittua, ja palautan tuon ihmisen mieleeni.

Voin viettää hänen kanssaan minuutin tai vartin, jos meditatiivisessa tilassa ajalla edes on mitään väliä. Voin jutella hänen kanssaan ja kysyä kysymyksiä – mitä tahansa arkisista päätöksistä (”Haluaisitko lähteä kaupungille kahville vai jäädä kotiin lukemaan?” tai ”Kaipaatko lounaaksi lämmintä ruokaa vai salaattia?”) suurempiin kysymyksiin (”Ovatko pitkän tähtäimen työsuunnitelmani menossa oikeaan suuntaan?”).

Vastaukset ovat joskus yllättäviä, sellaisia joita tietoinen mieleni ei osaisi odottaa. Mutta ne ovat aina oikeita. Hän on hyvin intuitiivinen. Hän ON intuitioni, mielikuvan muodossa.

Hänen nimensä voi olla myös inner self, inner guide tai higher self – rakkaalla minulla voi olla monta nimeä. Tämä tapa hahmottaa tai nimetä todellista minää on yksinkertainen meditaatio, jota ensimmäisen ohjatun harjoituksen jälkeen aloin toteuttaa kulloinkin parhaiten sopivassa muodossa paitsi itselleni, myös asiakkailleni. Monille se on hyvin voimakas kokemus.

Todellisen minän kohtaaminen joko itsenäisesti tai ulkopuolisen avustuksella voi nostaa pintaan ajatuksia, joista et muuten tulisi tietoiseksi. Sisältäsi löytyy luultavasti paljon enemmän viisautta kuin olisit osannut kuvitellakaan. Ystävänpäivä lähestyy – lähde katsomaan, onnistuisitko pääsemään treffeille läheisimmän ystäväsi kanssa jo hyvinkin pian 😉Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s